• Seuraava eventti; Tulossa pian.

  • Uutiset; Brehealla on uusi tuntematon hallitsija!

  • Muutoksia; Ylennyksiä kansan keskuudessa!

  • Pelkoa; Mutantit ovat levottomia, mikä on uuden hallitsijan suhtautuminen heihin?

  • Juoruja; Kuka on anarkistien johtaja?

  • Ylläpito tiedottaa; Uudet sivut ja foorumi ovat saapuneet.

Pelialue

Hahmot elävät kuvitteellisessa Brehean maassa. Brehea syntyi kahden eri universumin yhdistymisestä, Satumaasta ja tuntemastamme nykymaailmasta, vuodesta 2018. Satumaan sulautuessa osaksi Maata, mantereet muutti muotojaan, saaret katosivat ja korvautuivat toisilla, taikuutta tihkuvien kasvien versoessa ympäri maailmaa. Brehean maita värittävät monimutkainen ja salaperäinen labyrintti, nykyaikaiset kaupungit, shakkiruutumainen niitty, taianomaiset metsät, tulivuori laavakenttineen ja paljon muuta. Pelikenttä on pyritty värittämään mahdollisimman monipuoliseksi ja vahvasti fantasiateemaiseksi, jotta jokaiselle löytyisi jotakin mielenkiintoista.

Eläimet

Eläimistö jotka tallaavat susien kanssa Brehean maita, koostuvat tavallisista, poikkeavista, eksoottisista, riista- ja petoeläimistä. Tavallisiksi eläimiksi luokitellaan merenelävät, matelijat, hirvi, peura, villisika, karhu, kettu ja niin edelleen. Poikkeavat eläimet ovat ihmiskunnan aikojen jäännöksiä, ne ovat hevoset, nautaeläimet, kissat, siipikarja ja koirat - joita on tietyillä alueilla laumoittain, jopa riesaksi asti. Eksoottiset eläimet, asuvat aluekohtaisesti maastoissa, jotka ovat niiden elinoloille ihanteellisia. Esimerkiksi viidakoissa esiintyy tiikereitä ja jaguaareja, aavikolla hyeenoja, sakaaleja, gaselleja ja leopardeja.

Kuten susillakin, myös muulla eläimistöllä voi ilmetä mutaatioita. Niitä voi esiintyä joka kolmannella eläimellä, mutta päinvastoin kuin susilla, niistä on hyötyä eläimelle itselleen. Esimerkiksi jäniksellä voi olla lepakonsiivet, liitääkseen matalalla nopeita pyrähdyksiä karkuun petoeläimiltä. Oravat voivat olla joukko lihansyöjiä ja niillä on tuhansia hampaita kuten piraijalla. Vain mielikuvitus on rajana! Toisin kuin sudet, muu eläimistö ei kommunikoi puhumalla, mutta ne voivat olla suunnitelmallisia ja ovelia.

Taruolennot

Kun taruolennot päätyivät sotaan ihmiskunnan kanssa, niitä jäi vain kourallinen kansoittamaan Breheaa, yhdessä susien kanssa. Tarut ovat yleensä yksinkertaisia älynlahjoiltaan, mutta niiden joukossa piilee myös viekkaampia, joskus jopa vaarallisia yksilöitä. Suurin osa taruista voidaan jaotella karkeasti kolmeen eri luokkaan: taiattomat, kiroajat ja loihtijat. Saman luokan jäseniin pätee yleensä samat säännöt ja yleistykset, vaikka kaksi samaan luokkaan kuuluvaa lajia voikin poiketa toisistaan suuresti. Taruolentoihin kuuluvat muiden muassa peikot, hiidet, haltiat, keijut, lohikäärmeet, yetit ja monet muut.

Hirviöt

Taruolentojen lisäksi Breheassa tavataan myös hirviöitä - isoja, pieniä keskikokoisia; käärmeitä, matoja, hevosia, karhuja. Hirviöt ovat taikuuden ja ydinjätteen muokkaamia eläimiä, joista jokaisella on oma elintapansa ja reviirinsä. Valtaosa hirviöistä on susille hengenvaarallisia, joten niitä pelätään ja kartetaan ruton tavoin. Niillä on kuitenkin tapana kantaa mukanaan tai kätkeä reviirilleen erikoisia, toisinaan jopa uniikkeja tavaroita, joita jaetaan erilaisin menetelmin eventteihin osallistuville hahmoille.