• Seuraava eventti; Tulossa pian.

  • Uutiset; Brehealla on uusi tuntematon hallitsija!

  • Muutoksia; Ylennyksiä kansan keskuudessa!

  • Pelkoa; Mutantit ovat levottomia, mikä on uuden hallitsijan suhtautuminen heihin?

  • Juoruja; Kuka on anarkistien johtaja?

  • Ylläpito tiedottaa; Uudet sivut ja foorumi ovat saapuneet.

Hahmot

Pelattavana lajina ovat sudet, joiden evoluutio otti harppauksen maailmojen yhdistymisen jälkeen, radioaktiivisen jätteen ja tarujen taikuuden ansiosta. Vaikka susien käytöksessä toisinaan ilmeneekin alkukantaista eläimellisyyttä, ne kykenevät ajattelemaan korkealentoisesti, kommunikoimaan puhumalla sekä käyttämään tassujaan ihmiskätten tavoin.

Elintavat

Sudet elävät apokalyptisen maailman puitteissa, hyvin kehittyneessä sivilisaatiossa. Susilla on kastista riippuen omat asuntonsa tai talonsa kuningaskunnassa, jonka kaupungit muistuttavat nykyajan pikkukaupunkeja omakotitalolähiöineen. Kuninkaalliset asuvat linnassa, aateliset hulppeissa kartanoissa, muu kansa omissa tönöissään, sekä kaikkein pienituloisimmat slummeissa. On myös olemassa kauppoja, kirjasto, markkinat, kapakat, teatterit, ja niin edelleen. Valuuttana toimivat kulta- ja hopeakolikot, mutta köyhimmät saattavat vaihtaa myös muuta omaisuutta tai palveluksia keskenään.

Brehean sudet eivät siis asu alkukantaisissa laumoissa luonnon helmassa, vaan sivistyneissä asunnoissa, joissa heillä on sähköä, juoksevaa vettä, kodinkoneita ja muita nykyajan mukavuuksia. Laumojen sijaan heidän tärkein sosiaalinen verkostonsa on heidän oma perheensä, naapurustonsa tai työyhteisönsä, sekä tietenkin ystäväpiirinsä ja harrastusporukkansa. He eivät siis elä koko elämäänsä yhdessä kiveen hakatussa laumayhteisössä, joka on jäsenilleen kaikki kaikessa, vaan he löytävät uusia tuttavuuksia ja uusia sosiaalisia piirejä koko elämänsä ajan.

Hierarkia

Breheassa noudatetaan kastijärjestelmää: ylimpänä on aatelisto ja eliitti, keskellä porvarit ja alimpana rahvas ja asemattomat. Aatelistoon lukeutuvat kuninkaalliset, neuvonantaja, kreivit ja muut arvovaltaiset sudet. Eliittiin kuuluvat kruunun sotajoukkojen ylimmät jäsenet, jotka pitävät yllä valtakunnan järjestystä ja kastien noudattamista, sekä suojelevat aatelistoa. Porvarit ovat kauppiaita ja käsityöläisiä, jotka harjoittavat omia ammattejaan kaupungeissa sekä opettavat ammattikuntansa saloja oppipojilleen. Rahvas on työttömänä elävää kansaa, joilla ei ole omaisuutta eikä kotia. He elävät nälkäkuoleman partaalla, taivasalla ja ovat vain niukasti vapautuneet orjuuden alhosta.

Ulkonäkö

Susien ulkonäkö on veteen piirretty viiva realistisuuden ja fantasian välillä, sillä sudet ovat väritykseltään mahdollisimman realistisia, mutta erikoisia kuviointeja esimerkiksi raidat, täplät, laikut ja muut vastaavat ovat sallittuja. Erikoisemmat väritkin kuten keltaisen, oranssin, punaisen ja sinisen variaatioita, saa hyvän maun rajoissa esiintyä. Koska sudet ovat inhimillisiä, ne eivät välttämättä kuljeskele "alasti", etenkin aatelisilla se on enemmän sääntö kuin poikkeus, erottuakseen rahvaasta. Kun taas rahvas voi huoletta kulkea ilman rihman kiertämää. Sudet siis käyttävät vauraudesta ja kastista riippuen erilaisia vaatteita ja asusteita. Esimerkiksi pantoja, huiveja, viittoja, paitoja, maskeja, hattuja, koruja, panssareita, lävistyksiä. Vain taivas ja oma kekseliäisyys on rajana!

Radioaktiivisuus teki muutakin kuin antoi susille kyvyn toimia ihmisen tavoin. Joidenkin geeneissä se aiheutti mutatoitumista, mistä lievimpiä ja sosiaalisesti hyväksytyimpiä esimerkkejä ovat eriväriset ja -pituiset harjakset. Rujoimmillaan mutaatiot näkyvät ylimääräisinä raajoina tai silminä, kasvaimina, höyheninä, siipinä, erikoisina ulokkeina, ynnä muina sellaisina. Mutaatioista harvoin on sudelle mitään hyötyä, vaan niistä on ennemminkin haittaa. Puhumattakaan siitä, että voimakkaasti mutatoituneita susia pidetään yhteiskunnan pahnanpohjimmaisina.

Hahmot pelissä

Lähestulkoon jokainen hahmo aloittaa pelissä nollasta, eli rahvas kastissa, ilman omaisuutta ja kotia. Aktiivisella pelaamisella ja eventteihin osallistumisella, hahmolla on helppo kuitenkin edetä pelissä korkeampaan asemaan ja ansaita elantoa. Se ei ole ydinfysiikkaa, vaan eteneminen pelissä on naurettavan helppoa ja hyvin vaikeaa vain silloin, kun pelaaja itse tekee siitä hankalaa. Jos kaikki tuntuu menevän puihin, silloin kannattaa rohkeasti pyytää apua ylläpidolta, joka mielellään auttaa kaikkia pelaajia etenemään pelissä, jotta jokainen voi nauttia hauskasta ja sujuvasta roolipelaamisesta.