• Seuraava eventti; Tulossa pian.

  • Uutiset; Brehealla on uusi tuntematon hallitsija!

  • Muutoksia; Ylennyksiä kansan keskuudessa!

  • Pelkoa; Mutantit ovat levottomia, mikä on uuden hallitsijan suhtautuminen heihin?

  • Juoruja; Kuka on anarkistien johtaja?

  • Ylläpito tiedottaa; Uudet sivut ja foorumi ovat saapuneet.

TaikuusPelimaailmassa on monia yliluonnollisuuksia, ja määrätyt hahmot voivat opettaa ja jakaa tietämystään aiheesta muiden hahmoille.


Näihin yliluonnollisuuksiin lukeutuvat alkemia, loitsut, amuletit ja taikajuomat sekä tulevana uudistuksena elementit sekä kyvyt!

Alkemia

Sota, joka tuhosi ihmiskunnan ja jätti jälkeensä taruolennot ja luonnoneläimet, sekä antoi susille merkittävän kehittymisen lahjan, toi mukanaan mahdollisuuden tarttua kiinni ikivanhaan tieteeseen, joka ei olisi ollut mahdollista ilman multiversumin järkkymistä. Tämä tieteen ja taikuuden yhdistävä haara nimettiin alkemiaksi ja sen toiminta perustui energian manipulointiin, materian syvällisimmän koostumuksen ymmärtämiseen ja tasaväkisiin vaihtokauppoihin uuden luomiseksi vanhasta. Alkemian taidot kirjattiin susien toimesta ylös ja se kehittyi aina monimutkaisemmaksi, mitä enemmän näitä tieteenharjoittajia eksyi kokeilemaan ja testailemaan sen parissa.

Loitsut

Ennen valtakunnan perustamista sudet yrittivät kommunikoida taruolentojen kanssa, mutta he eivät löytäneet yhteistä säveltä. Näiden yhteydenottojen kautta he kuitenkin oppivat, että tarut käyttivät tietynlaista energiaa, jonka avulla nuo piiloutuivat, puolustautuivat tai hankkivat ravintonsa. Sudet tarkkailivat taruja vuosien ajan, ja kärsivällisyys palkittiin, sillä he oppivat kuinka tätä samaista energiaa käytettiin loitsintaan. Kuka tahansa voi oppia loitsimaan, kunhan tietää mitä tekee – pääasiassa se vaatii uskoa omaan tahdonvoimaan, kykyä saada asiat tapahtumaan halutulla tavalla, sekä kärsivällisyyttä käskyttää ja pitää hallinnassaan tätä energiaa. Alkemian tavoin myös loitsut kirjattiin susien toimesta ylös, ja vuosien saatossa loitsuja löytyi yhä enemmän – rohkeimmat sudet kehittelivät jopa omia muunnelmiaan, testaillen uusia loitsuja oman henkensäkin uhalla.

Taikajuomat ja amuletit

Nokkelimmat poppamiehiksi ja noidiksi kutsutut sudet uskalsivat astua yliluonnollisen kohdalla rajojen ulkopuolelle. He yhdistelivät kyseenalaisesti alkemiaa, maagisia voimia ja jopa ihmiskunnan jälkeen jättämää radioaktiivista jätettä, luodakseen jotain aivan uutta. Kuningaskunnassa niillä on monia nimiä, mutta ne tunnetaan kaikkein parhaiten taikajuomina, joilla voi olla mystisiä vaikutuksia, hyviä tai pahoja, joskus jopa jotain siltä väliltä.

Amuletit ovat loitsijan, alkemistin tai tarun luomia taikakaluja, joihin on upotettu rahtunen yliluonnollista voimaa. Tätä voimaa ei voi hallita tietoisesti, vaan se latautuu siitä hetkestä lähtien, kun amuletti puetaan ylle. Mikäli susi kantaa useampaa amulettia, vain ensimmäisenä puettu vaikuttaa ja muut esiintyvät tavallisina koruina. Amuleteilla on myös varjopuolensa, sillä valtakunnan historiassa tunnetaan lukuisia kirottuja amuletteja, jotka tuottavat kantajalleen peruuttamatonta vahinkoa, ja joita ei voi riisua kantajan yltä kukaan muu kuin amuletin luonut henkilö. Muussa tapauksessa amuletti vain kiertyy tiukemmin kantajan kaulalle, pahimmassa tapauksessa kuristaen kantajansa. Sen vuoksi valtaosa amuleteista on tuhottu yliluonnollisia kohdanneissa vainoissa - ja niiden käyttäminen on edelleen suuri tabu.